HTC anunta castigatorii Romanian Android Challenge

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.042 ori
<b>HTC anunta castigatorii Romanian Android Challenge</b>Ieri seara a avut loc Gala de premiere a HTC Romanian Android Challenge, in cadrul careia au fost anuntati castigatorii competitiei, din randul dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android. Marele castigator al premiului de 3000 de euro este...

Ieri seara a avut loc Gala de premiere a HTC Romanian Android Challenge, in cadrul careia au fost anuntati castigatorii competitiei, din randul dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android. Marele castigator al premiului de 3000 de euro este Stefan Selariu din Timisoara, autor al aplicatiei My Location, premiul fiindu-i inmanat de Bobby Voicu, binecunoscut blogger si antreprenor din online.

Pe locul 2, castigator a 2000 de euro s-a clasat Marius Mailat, cu aplicatia Romanian Weather, in vreme ce pe locul 3 s-a aflat Cristian Streng, cu aplicatia Pagini Galbene, care i-a adus 1000 de euro. Concursul a fost organizat sub motto-ul specific HTC - "Quietly Brilliant" si s-a desfasurat in perioada 3 mai - 30 iunie.

Pe parcursul celor 2 luni, au fost inscrise 35 de aplicatii pe site-ul www.androidchallenge.ro, in 4 categorii: Lifestyle, Tools, Media si Jocuri.

Sectiuna Votul Publicului a fost castigata de aplicatia Feroviar, cu 84 de voturi, dezvoltata de Alexandru Bejan din Galati

Juriul a mai inclus si antreprenori, jurnalisti si bloggeri si trebuie sa mentionam ca Orange Romania, partener principal al concursului, a oferit premiul pentru inovatie aplicatiei My Location si vouchere de 50 de euro tuturor participantilor. Sectiuna Votul Publicului a fost castigata de aplicatia Feroviar, cu 84 de voturi, dezvoltata de Alexandru Bejan din Galati. Premiul acestei sectiuni a fost un smartphone HTC Desire.

Daca detineti un telefon cu sistem de operare Android, aflati ca toate aceste aplicatii pot fi descarcate rapid prin intermediul aplicatiei Sharoid dezvoltata de cei de la Zitec, care va pune la dispozitie lista acestora impreuna cu legaturile aferente.

Acum ca stim castigatorii, va invitam sa va exprimati si dumneavoastra optiunea pentru cea mai buna aplicatie, pe HTC-Club.ro.

Iata lista participantilor:

 1. Tine Cainii la Distanta – Elena Burceanu
  2. Nota de plata – Viorica Teca
  3. Let’s do it! – Catalin Morosan
  4. Vertical Pong – Vlad Patras
  5. My Location – Selariu Stefan
  6. Stele Cazatoare – Elena Burceanu
  7. Smart Music Player – Liviu Ungureanu
  8. DTrackTime – Sebastian Gansca
  9. Istoria Românilor - Adrian Vintu
 10. BestRoute – Cristian Baita
 11. Smart Shopper – Bogdan Popa
 12. Romanian currency – Marius Mailat
 13. MyIPCam – Vlad Patras
 14. Auto Raspunde – Lucian Grozav
 15. La cinema – Eduard-Alexandru Scarlat
 16. HotnewsRo reader - Spinei Adrian
 17. IM Control – Alexandru Radovici
 18. Map Quiz – Dan Adrian Valentin
 19. EcoLocator – Andrei Schiop
 20. Feroviar – Alexandru Bejan
 21. SpeedTraps – Andrei Schiop
 22. T’mbatasi – Dan Adrian Valentin
 23. WhatsToday – Alexandru Dumitru
 24. IQ Taxi – Mihai Daniel Babusca
 25. Starea drumurilor – Ciprian Talaba
 26. Floare de Colt – Florin Jura
 27. aTankGame – Trandafir Radu
 28. Romanian weather – Marius Mailat
 29. Fotograful Traznit – George Andrei Muntean
 30. IQ xAlarm – Mihai Daniel Babusca
 31. Pagini Galbene – Cristian Streng
 32. Ratusca sparge tot – Dan Adrian Valentin
 33. FridgeScrabble – Dan Adrian Valentin
 34. DailyRoads SOS – Robert Fejer
 35. Easy Memo – George Mihai Tanasescu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×