Camera lui Nokia N8, prezentata in actiune

1.877 ori
<b>Camera lui Nokia N8, prezentata in actiune</b>Nokia N8 este unul dintre cele mai performante cameraphone-uri la aceasta ora, dupa cum o dovedeste un articol al celor de la My Nokia Blog, care prezinta fotografii incredibile realizate cu ajutorul camerei de 12 megapixeli de pe acest terminal. &nbsp;...

Nokia N8 este unul dintre cele mai performante cameraphone-uri la aceasta ora, dupa cum o dovedeste un articol al celor de la My Nokia Blog, care prezinta fotografii incredibile realizate cu ajutorul camerei de 12 megapixeli de pe acest terminal.

Un articol de pe site-ul Nokia Conversations afirma ca Nokia pune accentul pe fotografii care arata natural, fara sa foloseasca imbunatatiri artificiale, care ar pacali utilizatorul in legatura cu claritatea si calitatea imaginilor. Iata si diferenta in imaginea de mai sus, cu mentiunea ca fotografia realizata cu N8 este cea din dreapta. Observati claritatea cu care sunt infatisate pietrele.

Fotografia de mai jos a fost realizata la o rezolutie de 4000 x 3000, ISO 100, expunere 1/397.

Camera lui Nokia N8, prezentata in actiune

Camera lui Nokia N8, prezentata in actiune

Camera lui Nokia N8, prezentata in actiune

De remarcat este faptul ca imaginea este rezultatul variantei prototip a lui Nokia N8, deci se poate si mai bine de atat. Un simplu crop al imaginii duce la rezultate precum cele de mai jos, performanta incredibila pentru ORICE camera de 12 megapixeli. Observati cum fiecare pixel este clar, chiar si in cazul a cateva crop-uri succesive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×