HTC anunță o nouă strategie de business ce are ca măsuri și concedierea a 15% din angajați

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.396 ori
<b>HTC anunță o nouă strategie de business ce are ca măsuri și concedierea a 15% din angajați</b>Știm cu toții faptul că cei de la HTC trec prin momente grele &icirc;n acest timp, și totul pare a-l avea &icirc;n spate pe One M9, telefon ce nu a reușit să st&acirc;rnească at&acirc;t de mult interesul consumatorilor. Și nu doar acest produs a...

Știm cu toții faptul că cei de la HTC trec prin momente grele în acest timp, și totul pare a-l avea în spate pe One M9, telefon ce nu a reușit să stârnească atât de mult interesul consumatorilor. Și nu doar acest produs a contribuit la vânzări slabe, ci și alte device-uri similare lansate de taiwanezii ulterior.

Cum era de așteptat, HTC a decis schimbarea strategiei de business tocmai pentru a stimula creșterea profitului și a veniturilor. De asemenea, compania va lua și o măsură pe care angajații nu o vor aprecia deloc, și anume tăierea a 15% din locurile de muncă existente la ora actuală.

HTC ne dezvăluie că de acum înainte, compania se va concentra pe segmente cheie precum dispozitive mobile premium, realitate virtuală și produse destinate unui stil de viață conectat. Acest lucru ne dă de înțeles că numărul de terminale mobile lansate va scădea destul de mult, capitol la care taiwanezii păreau a-i ajunge din urmă pe Samsung.

Odată cu alinierea la noua strategie, se așteaptă o eficientizare a operațiunilor ce va avea ca rezultat reducerea cheltuielilor operaționale cu până la 35%. După cum vorbesc unele surse, s-ar părea că HTC plănuiește lansarea unui flagship în această toamnă, device menit să schimbe lucrurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×