HTC Nexus S1 apare într-o nouă fotografie care rezolvă misterul spatelui din sticlă, angularității marginilor

1.263 ori
<b>HTC Nexus S1 apare într-o nouă fotografie care rezolvă misterul spatelui din sticlă, angularității marginilor</b>HTC Nexus Sailfish și Marlin sau mai nou HTC Nexus S1 și M1 continuă să aibă parte de scăpări și dacă Marlin va aduce un design metalic unibody, ei bine Sailfish va fi puțin diferit. El va avea un panou din sticlă în spate, confirmat și de scăparea..

HTC Nexus Sailfish și Marlin sau mai nou HTC Nexus S1 și M1 continuă să aibă parte de scăpări și dacă Marlin va aduce un design metalic unibody, ei bine Sailfish va fi puțin diferit. El va avea un panou din sticlă în spate, confirmat și de scăparea de mai jos.

Sursă acestei fotografii afirmă că Marlin și Sailfish au la bază același design industrial și sunt fabricate din aceleași materiale, deci nu va există și un model din plastic. Cele două handset-uri au ca diferență diagonală ecranului, rezoluția sa și capacitatea bateriei, în rest au aceleași dotări.

HTC Nexus S1

Sailfish va fi modelul mai mic, cu diagonală de 5 inch și cu sașiu preponderent metalic. Panoul din zonă superioară a spatelui, cel glossy din sticlă acoperă zona camerei și scannerului de amprente, având rol pur estetic. Se pare că scăparea de ieri în fotografia hands on era autentică și se confirmă și acele muchii angulare în stil HTC 10.

E interesant faptul că se îmbină o porțiune ușor curbată a marginilor cu acea porțiune de unghiuri drepte, pentru un efect vizual unic. Pentru cei care au auzit și de o variantă din plastic și de buget de nou Nexus, ei bine acela era doar un zvon și un handset separat fără legătură cu gama Nexus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×