HTC anunță oficial phabletul One Max, dotat cu display de 5.9 inch, scanner de amprente

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.377 ori
<b>HTC anunță oficial phabletul One Max, dotat cu display de 5.9 inch, scanner de amprente</b>HTC a anunțat în sfârșit oficial phabletul HTC One Max, pe care l-am văzut în numeroase fotografii și scăpări pe web deja. E vorba despre primul phablet al companiei, un device cu diagonală de 5.9 inch, pe care îl putem admira mai jos. &nbsp;...

HTC a anunțat în sfârșit oficial phabletul HTC One Max, pe care l-am văzut în numeroase fotografii și scăpări pe web deja. E vorba despre primul phablet al companiei, un device cu diagonală de 5.9 inch, pe care îl putem admira mai jos.

Avem de-a face aici cu un terminal cu display LCD cu rezoluție Full HD, grosime de 10.3 mm și un design care aduce cu un HTC One mai mare. Gadgetul cântărește 217 grame și are o lungime de peste 16 cm. Terminalul este dotat cu un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, deși ne așteptam la un Snapdragon 800, sincer să fiu.

HTC One Max anuntat oficial

Alte dotări includ un giroscop, accelerometru, senzor de proximitate, scanner de amprente, iar pe partea de software avem Android 4.3 cu HTC Sense 5.5 și BlinkFeed. Phabletul va fi disponibil cu 16 sau 32 GB memorie internă, 2 GB RAM, slot microSD cu suport pentru carduri de până la 64 GB, iar în zona de conectivitate avem NFC, Bluetooth 4..0, WiFi, DLNA și infraroșu.

HTC One Max

Difuzoarele BoomSound sunt la posturi, iar în spate avem o cameră Ultrapixel cu BSI, mărime a pixelilor de 2 microni, mărime a senzorului de 1/3 inch și deschidere F/2.0 și lentilă de 28 mm. în zona frontală avem o cameră de 2.1 MP cu lentila wide angle, iar HTC Zoe este și el la posturi. Bateria este o unitate Li-Polymer de 3300 mAh, care asigură până la 28 de ore de convorbiri.

Ce părere aveți despre acest device? Sub așteptări sau peste așteptări? Sau exact pe măsură așteptărilor?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×