Xiaomi ar putea renunţa la butonul Home pe Mi 5s şi să folosească un scanner de amprente Qualcomm Sense ID

801 ori
<b>Xiaomi ar putea renunţa la butonul Home pe Mi 5s şi să folosească un scanner de amprente Qualcomm Sense ID</b>Noul Xiaomi Mi 5s este așteptat să aducă pe lângă noul procesor Qualcomm Snapdragon 821, și tehnologia Sense ID ce este dezvoltată tot de către compania americană. Acest tip de scanner de amprente permite autentificarea chiar și atunci când degetul este

Iată încă o serie de zvonuri legate de Xiaomi Mi 5s, upgrade-ul apreciatului Xiaomi Mi5, care a debutat în prima parte a acestui an. Pe lângă faptul că ar trebui să vină cu un CPU Snapdragon 821, terminalul ar avea şi scanner de amprente Qualcomm Sense ID.

Astfel, el va renunţa la butonul Home şi scannerul integrat, în favoarea variantei Qualcomm. Un astfel de scanner se găsea şi pe LeEco Le Max 2, telefon testat recent la Mobilissimo.ro. Tehnologia Sense ID foloseşte o scanare 3D a degetului şi funcţionează chiar şi când degetul e ud sau murdar. Poate scana chiar şi prin sticlă, plastic şi anumite metale, deci va putea fi integrat senzorul în multiple zone ale handsetului.

Nu e exclus să îi vedem pe cei de la Xiaomi realizând premiera prin integrarea sa în ecran. În rest, Xiaomi Mi 5s ar trebui să debuteze cu un ecran Full HD de 5.15 inch, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 821. Aparent ecranul va suporta diferite nivele de persiune şi va exista şi o versiune cu 256 GB stocare la bord. Pe partea foto primim o cameră de 16 MP în spate cu OIS pe 4 axe, iar bateria va fi o unitate de 3490 mAh.

Aşteptăm şi un preţ bun, undeva la 300+ dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×