Xiaomi ar putea renunţa la butonul Home pe Mi 5s şi să folosească un scanner de amprente Qualcomm Sense ID

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi  Qualcomm 726 ori
<b>Xiaomi ar putea renunţa la butonul Home pe Mi 5s şi să folosească un scanner de amprente Qualcomm Sense ID</b>Noul Xiaomi Mi 5s este așteptat să aducă pe lângă noul procesor Qualcomm Snapdragon 821, și tehnologia Sense ID ce este dezvoltată tot de către compania americană. Acest tip de scanner de amprente permite autentificarea chiar și atunci când degetul este

Iată încă o serie de zvonuri legate de Xiaomi Mi 5s, upgrade-ul apreciatului Xiaomi Mi5, care a debutat în prima parte a acestui an. Pe lângă faptul că ar trebui să vină cu un CPU Snapdragon 821, terminalul ar avea şi scanner de amprente Qualcomm Sense ID.

Astfel, el va renunţa la butonul Home şi scannerul integrat, în favoarea variantei Qualcomm. Un astfel de scanner se găsea şi pe LeEco Le Max 2, telefon testat recent la Mobilissimo.ro. Tehnologia Sense ID foloseşte o scanare 3D a degetului şi funcţionează chiar şi când degetul e ud sau murdar. Poate scana chiar şi prin sticlă, plastic şi anumite metale, deci va putea fi integrat senzorul în multiple zone ale handsetului.

Nu e exclus să îi vedem pe cei de la Xiaomi realizând premiera prin integrarea sa în ecran. În rest, Xiaomi Mi 5s ar trebui să debuteze cu un ecran Full HD de 5.15 inch, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 821. Aparent ecranul va suporta diferite nivele de persiune şi va exista şi o versiune cu 256 GB stocare la bord. Pe partea foto primim o cameră de 16 MP în spate cu OIS pe 4 axe, iar bateria va fi o unitate de 3490 mAh.

Aşteptăm şi un preţ bun, undeva la 300+ dolari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×