Motoheroz review: joc gratuit de la Ubisoft, racer side scrolling cu topping de frustrare (Video - jucat pe Nexus 7 2013)

1.091 ori
<b>Motoheroz review: joc gratuit de la Ubisoft, racer side scrolling cu topping de frustrare (Video - jucat pe Nexus 7 2013)</b>Recunosc că am folosit în video review cam des cuvântul "frustrare", dar în cazul jocului Motoheroz el se potrivește de minune. Titlul vine de la Ubisoft și e posibil să îl fi jucat în varianta sa inițială, pe Nintendo Wii. &nbsp; Acesta este...

Recunosc că am folosit în video review cam des cuvântul "frustrare", dar în cazul jocului Motoheroz el se potrivește de minune. Titlul vine de la Ubisoft și e posibil să îl fi jucat în varianta sa inițială, pe Nintendo Wii.

Acesta este un joc de curse side scrolling, care vă oferă un soi de monster truck-uri cu care să treceți de obstacole și puzzle-uri bazate pe fizică. Veți avea la dispoziție upgrade-uri pentru vehicule și câte un "ghost", cu care să vă întreceți în încercarea de a scoate un timp mai bun. Există și alte obiective, precum realizarea unui salt cât mai lung de pe o trambulină sau păstrarea unui glob disco intact până la finish, în ciuda pressingului din partea unui vehicul rival.

Motoheroz

Creatorul acestui joc e de fapt Red Lynx, iar Ubisoft e publisherul aici. Aveți la dispoziție 6 mașinuțe și 30 de circuite pe care să faceți cascadorii nebune. Veți putea găsi și comori în nivele și veți putea controla vehiculul, astfel încât să mergeți înainte și înapoi și să și rotiți mașina în aer.

Grafică acestui titlu arată bine, dar principala mea problemă e cu gameplay-ul, care tinde să fie frustrant. Motoheroz primește o notă de 8 din 10 și impresionează doar prin fizică. îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru IOS.

Am jucat acest titlu pe tableta Google Nexus 7 (2013), al carui preț actualizat îl puteți afla mai jos:

​​NEXUS 7 (2013) PREȚURI ACTUALIZATE:

Motoheroz review:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×