Nokia lanseaza 5 noi telefoane ieftine, Nokia Life Tools in Indonezia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.264 ori
<b>Nokia lanseaza 5 noi telefoane ieftine, Nokia Life Tools in Indonezia</b>Nokia tocmai a anuntat 5 noi telefoane low end pentru piata din Indonezia, dar si serviciul Nokia Life Tools, util atat pentru cei implicati in agricultura, cat si pentru imbunatatirea conditiilor de viata. Noile telefoane sunt Nokia 1280 (imaginea de mai...

Nokia tocmai a anuntat 5 noi telefoane low end pentru piata din Indonezia, dar si serviciul Nokia Life Tools, util atat pentru cei implicati in agricultura, cat si pentru imbunatatirea conditiilor de viata. Noile telefoane sunt Nokia 1280 (imaginea de mai jos), Nokia 1616, Nokia 1800, Nokia 2220 slide si Nokia 2690.

Nokia Life Tools este un serviciu testat deja cu succes in India, iar el urmeaza sa soseasca in Indonezia la inceputul lunii decembrie a acestui an. Acest software va oferi informatii despre vreme, preturi, recolte, turmele de vite, horticultura, dar Life Tools are si o latura educationala si de divertisment, functii care vor fi lansate la putin timp dupa cea agricola.

Trecem la noile telefoane, afland faptul ca Nokia 1280 va costa 20 de euro, in vreme ce Nokia 1616 (imagine jos) va avea pretul de 24 de euro, iar Nokia 1800 (imagine jos 2) va costa 26 de euro, fara taxe. Cele 3 handeturi vin cu radio FM, un tracker preplatit, functie lanterna, o carcasa rezistenta la zgarieturi si tastatura rezistenta la praf.

Nokia 1616

Nokia 1616

In plus, terminalele au o viata impresionanta a bateriei, putand functiona 22 de zile in standby, o dotare utila pentru zonele sarace, in care electricitatea nu este la indemana mereu. Nokia 2220 slide costa 45 de euro, iar Nokia 2690 (imagine jos) va fi al dumneavoastra pentru suma de 54 de euro, aceste handseturi oferind in plus functii email, fara de restul.

Nokia 2690

Ovi Mail va va permite sa va setati un cont de mail, sa trimiteti si sa primiti e-mailuri si toate acestea fara a folosi un PC, ci doar telefonul. Ultimele 2 handseturi vin cu radio FM, camere VGA, GPRS, MMS, Bluetooth si o viata a bateriei de 20 de zile, in cazul lui Nokia 2220 slide (imagine jos), respectiv 13 zile in cazul lui Nokia 2690.

Nokia 2220

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×