HTC anunță pe neașteptate smartphone-ul Blockchain numit Exodus 1s; Vine cu dotări mid-range

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.662 ori
<b>HTC anunță pe neașteptate smartphone-ul Blockchain numit Exodus 1s; Vine cu dotări mid-range</b>Deși leak-urile din ultima vreme păreau a indica faptul că HTC va lansa un nou smartphone Android One cu dotări mid-range la pachet, iată că în realitate este vorba despre un smartphone bazat pe Blockchain

Deși leak-urile din ultima vreme păreau a indica faptul că HTC va lansa un nou smartphone Android One cu dotări mid-range la pachet, iată că în realitate este vorba despre un smartphone bazat pe Blockchain. Noul dispozitiv numit Exodus 1s a fost anunțat pe neașteptate și avem de-a face cu un pachet hardware mid-range în cazul de față, asta după ce anul trecut modelul Exodus 1 se livra cu dotări de flagship.

HTC Exodus 1s

Taiwanezii nu au dezvăluit încă lista sa de dotări, dar pe seama informațiilor făcute publice știm că ar urma să coste între 250 și 300 dolari, urmând a putea fi achiziționat cu plata în monede virtuale precum Bitcoin, Ether sau Litecoin. Vine la pachet cu portofelul HTC Zion pentru monede virtuale care permite și tranzacțiile de criptomonede și alte acțiuni ce țin de domeniul Blockchain.

Un alt detaliu scos la iveală este acela că telefonul va fi capabil să ruleze un nod bitcoin complet, dar și alte aplicații specifice tranzacțiilor de criptomonede. Lansarea comercială a acestui dispozitiv este programată pentru trimestrul 3 al acestui an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×