Reduceri și Campanii Online #251: Azi PC Garage, eMAG, Cărturești, Altex [...]

723 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #251: Azi PC Garage, eMAG, Cărturești, Altex [...]</b>O nouă săptămână începe astăzi și vă întâmpinăm dis-de-dimineață cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care includem o listă a celor mai noi promoții organizate de către retaileri

O nouă săptămână începe astăzi și vă întâmpinăm dis-de-dimineață cu un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care includem o listă a celor mai noi promoții organizate de către retaileri în mediul online. Descoperiți totodată la finalul acestui articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată promoțiile!

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone de gaming cu baterie generoasă și dotări de top atunci modelul Xiaomi Black Shark este o alegere pe cât se poate de inspirată. Acest handset vine echipat cu procesor Snapdragon 845, baterie de 4000 mAh, cameră duală în spate și 6 GB RAM + 64 GB stocare la pachet. Are răcire pe bază de lichid și în aceste zile costă doar 1.699 lei la PC Garage.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×