Huawei ar testa în momentul de față un smartphone cu HongMeng OS la bord; Vine cu dotări mid-range

1.280 ori
<b>Huawei ar testa în momentul de față un smartphone cu HongMeng OS la bord; Vine cu dotări mid-range</b>În ciuda declarațiilor din partea oficialilor Huawei ce susțin că Hongmeng OS nu este un sistem de operare destinat smartphone-urilor și că acesta nu a fost creat cu scopul de a deveni un înlocuitor de Android, iată că leak-urilE

În ciuda declarațiilor din partea oficialilor Huawei ce susțin că Hongmeng OS nu este un sistem de operare destinat smartphone-urilor și că acesta nu a fost creat cu scopul de a deveni un înlocuitor de Android, iată că leak-urile spun complet o altă poveste. Descoperim astăzi pe seama unui raport emis de către publicația Global Times faptul că firma chineză ar testa în momentul de față un telefon cu acest OS la bord.

Mai mult de atât apar și alte detalii extra despre dispozitiv, cum că lansarea sa ar putea avea loc până la finalul acestui an. Lansarea unui sistem de operare propriu va oferi un avantaj celor de la Huawei în lupta cu guvernul SUA și acțiunile ce le-ar putea interzice în final colaborarea cu Google și folosirea lui Android pe telefoanele din portofoliu.

Descoperim că smartphone-ul va avea un preț de aproximativ 288 dolari, semn că avem de-a face cu un pachet hardware mid-range în cazul de față. Va fi un device prin care Huawei va testa piața și pentru moment cel mai mare dezavantaj al său este lipsa unui ecosistem de aplicații. Va dura câțiva ani buni până când HongMeng OS va avea o colecție de aplicații la fel de mare precum Android, dar Huawei are nevoie de o alternativă în situația în care relația cu Google va fi interzisă.

Cât despre negarea faptului că HongMeng OS va ajunge pe smartphone-uri, aceasta acțiune este văzută ca un artificiu de publicitate aparent. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data de 19 august atunci când licența temporară oferită de SUA celor de la Huawei pentru livrarea de actualizări Android pe telefoanele din portofoliu expiră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×