Google dezvăluie detalii extra despre modul Desktop din Android 10 Q ce ar putea debuta pe Pixel 4

1.058 ori
<b>Google dezvăluie detalii extra despre modul Desktop din Android 10 Q ce ar putea debuta pe Pixel 4</b>Începutul săptămânii ne aduce iată detalii proaspete despre planurile Google în zona Android și mai ales cele care privesc release-ul Android Q. Deși continuă munca la extinderea lui Android mai departe

Începutul săptămânii ne aduce iată detalii proaspete despre planurile Google în zona Android și mai ales cele care privesc release-ul Android Q. Deși continuă munca la extinderea lui Android mai departe de smartphone-ul tradițional, tabletă, smartwatch și televizoare, iată că marele G are în minte și alte funcționalități precum este implementarea unui mod desktop pe telefoanele Android pentru a fi suportate scenarii multi-display.

Android Q

Practic vom avea un mod similar lui Samsung DeX care permite conectarea telefonului la un display extern și afișarea unei interfețe desktop mai ușor de utilizat. Aflăm că Google a purtat discuții cu dezvoltatorii de aplicații, cerându-le acestora să își refacă aplicațiile astfel încât să suporte astfel de scenarii multi-display.

Google va introduce suport nativ pentru acest mod desktop într-un viitor apropiat și descoperim că au fost organizate întâlniri în cadrul cărora dezvoltatorii au fost ghidați în a-și pregăti aplicațiile pentru afișarea în format desktop. Potrivit celor de la XDA-Developers, sunt șanse mari ca acest mod desktop să fie inaugurat pe Pixel 4 și prezentat ca un feature nou menit să atragă publicul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×