HTC anunță un difuzor Bluetooth pentru conferințe

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.284 ori
<b>HTC anunță un difuzor Bluetooth pentru conferințe</b>HTC a început să își extindă aria de produse, astfel că după ce a anunțat oficial un terminal pentru domnișoare, care vine cu accesorii speciale pentru sexul frumos, acum taiwanezii fac o trecere și în segmentul business. Nu, azi nu este vorba...

HTC a început să își extindă aria de produse, astfel că după ce a anunțat oficial un terminal pentru domnișoare, care vine cu accesorii speciale pentru sexul frumos, acum taiwanezii fac o trecere și în segmentul business. Nu, azi nu este vorba despre un nou telefon, ci despre un difuzor special pentru conferințe.

Pe numele său HTC Conference Speaker, device-ul se conectează via Bluetooth la telefoanele mobile și vine cu o baterie internă care se poate reîncărca. Bateria va oferi 10 ore de convorbiri sau 8 ore de playback audio cu o singură încărcare. Gadgetul este acoperit cu un strat de aluminiu finisat elegant și este mai degrabă un produs business decât unul pentru consumatorul de rând.

Rețineți că acest gadget furnizează doar o experiență audio mono, deci va fi nevoie de două dacă doriți să obțineți efect stereo în sala de conferințe a firmei în care lucrați. Odată aflate în aceeași arie de utilizare, două HTC Conference Speaker se vor detecta și sincroniza cu o singură apăsare de buton. Din păcate nu avem și vești despre preț sau data de lansare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×