Extras de pe Nexus Prime, noul Android Market (3.2.0) Îți face cu ochiul "din sălbăticie"

Autor:  | Publicat în:  Android 1.419 ori
<b>Extras de pe Nexus Prime, noul Android Market (3.2.0) Îți face cu ochiul "din sălbăticie"</b>De pe forumurile XDA vine o variantă neoficială Android Market (3.2.0), care în lipsa unui debut cu surle și trâmbițe poate fi considerat un soft aflat "în sălbăticie". Dar stați să aflați de unde a fost el extras! Este vorba despre Nexus...

De pe forumurile XDA vine o variantă neoficială Android Market (3.2.0), care în lipsa unui debut cu surle și trâmbițe poate fi considerat un soft aflat "în sălbăticie". Dar stați să aflați de unde a fost el extras! Este vorba despre Nexus Prime, care deja a împlinit o săptămână de la premiera care l-a adus pe Mobilissimo în imagini și video ulterior retrase.

Noul Android Market de pe Ice Cream Sandwich și Prime a fost postat pe forumul XDA de către utilizatorul febycv. Zvonurile recente afirma că Samsung Nexus Prime va sosi în magazinele din Hong Kong pe 19 octombrie, asta ca bonus la informația despre Android Market. Noua versiune aduce o viteză mai mare și mai multă eficienta în comparație cu Android Market în varianta 3.1.x, care la rândul său ajunsese pe web înainte de lansarea oficială.

Tabletele au acum parte de o interfață îmbunătățită, iar bugul pentru downloadurile lente a disparut. Iată și câțiva pași rapizi pentru a beneficia de noul Android Market:

- descărcați fișierul .apk de aici pe cardul SD
- folosiți Root Explorer și accesați /system/app
- montați r/w și redenumiți Vending.apk în vending.apk1
- copiați fișierul descărcat în /system/app
- redenumiți fiserul vending.apk
- apăsați și țineți apăsat pe aplicație și selectați permisiuni
- selectați opțiunile din imaginea de mai jos.

Extras de pe Nexus Prime, noul Android Market (3.2.0) Îți face cu ochiul "din sălbăticie"

Reboot și savurați!

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×