HTC Aqua, primul telefon al taiwanezilor cu Android 2.3? UPDATE: e o versiune a lui HTC Freestyle.

3.282 ori
<b>HTC Aqua, primul telefon al taiwanezilor cu Android 2.3? UPDATE: e o versiune a lui HTC Freestyle.</b>Direct din China ne vine o scăpare de zile mari: un nou smartphone HTC, pe numele său Aqua, aparent primul model cu Android 2.3 instalat. înrudit cu HTC Legend și Desire, acest handset are un design atractiv și vine cu un display touch în partea...

Direct din China ne vine o scăpare de zile mari: un nou smartphone HTC, pe numele său Aqua, aparent primul model cu Android 2.3 instalat. înrudit cu HTC Legend și Desire, acest handset are un design atractiv și vine cu un display touch în partea frontală, iar zvonurile afirmă că acesta este de fapt un prototip.

HTC Aqua ar putea include un display de 3.7 inch, o cameră de minim 5MP și măcar 8GB de memorie internă. Procesorul este un mister, deși un dual-core ar fi binevenit în 2011, de vreme ce LG și Motorola au deja astfel de handseturi în portofoliu. Cât de curând va sosi pe piață acest telefon nu știm încă, dar MWC 2011 ar fi un moment potrivit pentru debutul său.

Interesante sunt și tastele frontale ale acestui model și portul său din partea inferioară, acestea ducându-ne cu gândul fie la o clonă de telefon HTC deja existent, fie la o combinație inedită OS-terminal, cum ar fi un HTC cu MeeGo sau alt sistem de operare.

HTC Aqua, primul telefon al taiwanezilor cu Android 2.3?

HTC Aqua, primul telefon al taiwanezilor cu Android 2.3?

Update: Este defapt o versiune (proabil pentru Europa sau Asia) a lui HTC Freestyle de la AT&T. Sitem de operare Brew, Qualcomm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×