HTC confirmă sosirea lui Android N pe smartphone-urile HTC 10, One M9 și One A9

1.699 ori
<b>HTC confirmă sosirea lui Android N pe smartphone-urile HTC 10, One M9 și One A9</b>Urmând anunțul Google cu privire la data de lansare a versiunii finale Android N, cei de la HTC au ținut să menționeze că utilizatorii de terminale HTC 10, One M9 și One A9 se vor putea bucura de noul release software la scurt timp. Așadar, avem un soi de

Dintr-un articol publicat aseară chiar după sfârșitul evenimentului Keynote din cadrul Google I/O 2016, aflați că Android N va debuta oficial la vară, moment în care îl vom vedea sub formă de actualizare pentru actualele terminale Nexus. Tot atunci ne așteptăm și la dezvăluirea unor noi device-uri din gama Nexus, acestea urmând a fi dezvoltate chiar de către taiwanezii de la HTC.

Această din urmă companie ne-a informat prin intermediul platformei Twitter despre faptul că HTC 10, One M9, dar și One A9, vor primi actualizarea la Android N. Avem iată o confirmare oficială referitoare la sosirea update-ului pe terminalele mai sus menționate, fără a fi oferită totuși o dată precisă, sau un timeline.

Desigur, lista de terminale HTC ce vor primi Android N va fi cu siguranță mai cuprinzătoare, dar pentru momente cele 3 sunt favorizate. Nu este exclus ca în următoarele zile să aflăm și planurile de update la noua versiune software din partea altor companii producătoare de smartphone-uri. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×