HTC Butterfly 2 ajunge pe web sub formă de panouri frontale

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.328 ori
<b>HTC Butterfly 2 ajunge pe web sub formă de panouri frontale</b>Se pare că HTC lucrează deja la viitorul flagship, dacă ne luăm după scăpările legate de HTC Butterfly 2, la care am asistat în ultima vreme. Astăzi vedem o serie de panouri frontale ale terminalului și aflăm și câteva specificații. &nbsp;...

Se pare că HTC lucrează deja la viitorul flagship, dacă ne luăm după scăpările legate de HTC Butterfly 2, la care am asistat în ultima vreme. Astăzi vedem o serie de panouri frontale ale terminalului și aflăm și câteva specificații.

Terminalul va sosi cu un display Full HD de 5.2 inch și un procesor Snapdragon 800, plus certificare IPX7 pentru rezistența la apă. Se pare că handsetul va fi anunțat în ianuarie 2014, deci îl așteptăm să fie expus la CES și la IFA. Observ o combinație duala de culoare pentru acest model, în stilul lui HTC 8S și fie e vina unghiului fotografiilor, fie acest terminal e cu adevarat îngust.

HTC Butterfly 2

Spre deosebire de HTC One, Butterfly 2 pare a integra un difuzor doar în partea superioară și cam aici se opresc scăpările despre noul venit. Mă aștept și la o cameră puternică, un Ultrapixel de nouă generație și cine știe, poate și captura 4K. Rămâne de văzut dacă Butterfly va ajunge oficial și în Europe, el fiind mai degrabă o gamă de produse pentru Asia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×