HTC Butterfly 3 ar putea sosi luna viitoare la pachet cu un display QHD de 5.2 inch

758 ori
<b>HTC Butterfly 3 ar putea sosi luna viitoare la pachet cu un display QHD de 5.2 inch</b>Dacă la noi, gama de terminale One reprezintă device-urile de top din portofoliul companiei taiwaneze HTC, &icirc;n Asia flagship-urile sunte reprezentate de către smartphone-uri Butterfly. Următorul model din această gamă, și anume Butterfly 3 ar...

Dacă la noi, gama de terminale One reprezintă device-urile de top din portofoliul companiei taiwaneze HTC, în Asia flagship-urile sunte reprezentate de către smartphone-uri Butterfly. Următorul model din această gamă, și anume Butterfly 3 ar putea fi lansat chiar luna viitoare, sau cel târziu în luna mai.

Potrivit unor zvonuri recente, noul device va aduce un display Quad HD de aproximativ 5.2 inch, iar carcasa sa va sosi în 3 variante diferite de culoare: alb, roșu și albastru. La interior ne așteptăm să vedem un chip de 3 GB memorie RAM, difuzoare stereo și modul pentru conectivitate 4G LTE.

De asemenea, o caracteristică a modelului actual ce ar putea fi regăsită și pe Butterfly 3, este și prezența certificării pentru rezistență la apă și praf (IPX7). Rămâne de văzut ce alte informații vor fi dezvăluite despre HTC Butterfly 3 în următoarele săptămăni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×