RCS & RDS deschide al optulea magazin sub brand Digi din Bucureşti, in bulevardul Iuliu Maniu

1.283 ori
<b>RCS & RDS deschide al optulea magazin sub brand Digi din Bucureşti, in bulevardul Iuliu Maniu</b>RCS & RDS a anunţat astăzi inaugurarea &icirc;n Bucureşti magazinului sau Digi cu numărul 8 din Bucuresti, prezentat sub forma unui concept nou. Peste 40 de magazine Digi au fost deschise &icirc;n mai puţin de un an, &icirc;n oraşe precum...

RCS & RDS a anunţat astăzi inaugurarea în Bucureşti magazinului sau Digi cu numărul 8 din Bucuresti, prezentat sub forma unui concept nou. Peste 40 de magazine Digi au fost deschise în mai puţin de un an, în oraşe precum Bucureşti, Oradea, Constanta, Galaţi, Cluj sau Timişoara.

Conceptul este de a extinde comunicarea brandului Digi la nivelul reţelei de magazine de prezentare. Astfel creşte interacţiunea cu clienţii, care sunt sfătuiţi de angajaţi cu privire la ofertele şi terminalele contractate şi respectiv achiziţionate. Magazinul Digi e delimitat în mai multe zone: cea de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă şi servicii pentru persoane juridice şi zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil.

RCS & RDS deschide al optulea magazin sub brand Digi din Bucureşti, in bulevardul Iuliu Maniu

În aceasta clienţii au acces la o gamă variată de telefoane mobile. Există şi o zonă de plată a facturii. În ce priveşte noul magazin Digi din Bucureşti, acesta se afla pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bloc I şi este deschis de luni până vineri, între 9 dimineaţa şi ora 20, dar şi sâmbăta, de la 9 la 14.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×