HTC confirmă Android 4.0 Ice Cream Sandwich din martie 2012

2.117 ori
<b>HTC confirmă Android 4.0 Ice Cream Sandwich din martie 2012</b>HTC confirmă oficial printr-un comunicat de pe pagina sa de facebook că o sumă de telefoane din portofoliu vor primi Android 4.0 ICS de la sfârșitul lui martie 2012. Avem și o listă cu terminale ce vor ajunge a rula cea mai nouă versiune a...

HTC confirmă oficial printr-un comunicat de pe pagina sa de facebook că o sumă de telefoane din portofoliu vor primi Android 4.0 ICS de la sfârșitul lui martie 2012. Avem și o listă cu terminale ce vor ajunge a rula cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil dezvoltat de către Google:

  • HTC Sensation;
  • HTC Sensation 4G;
  • HTC Sensation XE;

Acestea ar fi continuate la scurt timp de către HTC Sensation XL. Tot în 2012 vor primi Android 4.0, dar la o dată ulterioară: HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC Evo 3D, HTC Evo Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S, HTC Desire HD.

HTC Sensation presupun că este și cel mai vândut dintre aceste telefoane, de aceea s-au și grăbit să pună ICS pe el. HTC Evo 3D se află acum la o promoție consistentă și poate fi achiziționat și în țara noastră la prețuri situate în jurul a 1.200 de lei.

Preț HTC EVO 3D în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×