iOS 5.1 ar putea sosi pe 9 martie, Împreună cu iPad 3

938 ori
<b>iOS 5.1 ar putea sosi pe 9 martie, Împreună cu iPad 3</b>Zvonurile afirmă că noul iOS, versiunea 5.1 ar putea debuta luna viitoare odată cu noua tableta Apple, cunoscuta sub nume provizoriu de iPad 3/iPad 2S/iPad 2 HD. Nu erau dovezi solide pentru a susține această teorie până acum, dar iată că ele...

Zvonurile afirmă că noul iOS, versiunea 5.1 ar putea debuta luna viitoare odată cu noua tableta Apple, cunoscuta sub nume provizoriu de iPad 3/iPad 2S/iPad 2 HD. Nu erau dovezi solide pentru a susține această teorie până acum, dar iată că ele încep să apară. Prima este o captură din profilul operatorilor care comercializează terminale iPhone și care menționează data de 9 martie.

Aceasta ar fi perioada în care trebuie să ne așteptăm la o actualizare la iOS 5.1, se pare. Ar fi cazul să trecem la o nouă versiune, deoarece iOS 5 a fost lansat din luna octombrie și mai e loc de îmbunătățiri. Majoritatea utilizatorilor de iPhone 4S spera să li se rezolve definitiv problemele cu bateria cu această ocazie. în plus, sosirea lui iOS 5.1 va coincide mai mult ca sigur cu lansarea lui iPad 3, deci trebuie să ne așteptăm la un debut tot la începutul lunii martie.

Profilurile operatorilor menționate mai sus vin din Japonia, Franța, Grecia, Suedia și Finlanda. Ce va include iOS 5.1? Zvonurile afirmă că ar trebui să ne așteptăm la o opțiune ON/OFF pentru conexiunea 3G, implementată pentru a economisi bateria lui Apple iPhone. în plus, acest update ar putea aduce noi funcții în Siri, precum cea de deschidere a aplicațiilor, de realizare a fotografiilor prin comandă vocală și de dezactivare/activare a opțiunilor de conectivitate.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×