HTC Desire HD si Desire Z in Romania din octombrie!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.827 ori

Un tweet oficial al HTC Romania ne informeaza ca proaspat-anuntatele smartphone-uri HTC Desire HD si Desire Z vor sosi in tara noastra la finalul lunii octombrie. Din pacate nu este mentionat vreun operator, o data exacta de lansare sau un pret, dar va...

Un tweet oficial al HTC Romania ne informeaza ca proaspat-anuntatele smartphone-uri HTC Desire HD si Desire Z vor sosi in tara noastra la finalul lunii octombrie. Din pacate nu este mentionat vreun operator, o data exacta de lansare sau un pret, dar va vom tine la curent cu update-urile de acest gen. Vreti cateva motive pentru a fi nerabdatori? Le aflati mai jos!

HTC Desire Z & HTC Desire HD

De ce vrem un HTC Desire HD? Pentru ecranul capacitiv S-LCD de 4.3 inci, pentru cei 768 MB RAM, pentru camera de 8 megapixeli, poate cea mai buna de pe un HTC de pana acum, pentru Android 2.2 si pentru un procesor Snapdragon de 1 GHz.

De ce am dori sa avem un HTC Desire Z in buzunar? Pentru o tastatura glisanta QWERTY ca in vremurile lui Touch Pro, pentru 512 MB RAM, pentru o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, pentru Android 2.2, un ecran multitouch de 3.7 inchi si procesor de 800 MHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×