HTC Desire 200, urmaș pentru Desire C surprins Într-un clip hands on (Video)

1.294 ori
<b>HTC Desire 200, urmaș pentru Desire C surprins Într-un clip hands on (Video)</b>HTC Desire C a fost prezentat la Mobilissimo.ro într-un review în premieră mondială și iată că acum ne pregătim pentru un succesor al terminalului. E vorba despre HTC Desire 200, pe care îl puteți admira într-un clip hands on mai jos. &nbsp;...

HTC Desire C a fost prezentat la Mobilissimo.ro într-un review în premieră mondială și iată că acum ne pregătim pentru un succesor al terminalului. E vorba despre HTC Desire 200, pe care îl puteți admira într-un clip hands on mai jos.

Terminalul vine cu un ecran de 3.5 inch, un procesor de 1 GHz, slot microSD și 512 MB RAM. HTC Desire 200 va rula Android 4.0 ICS, iar designul sau amintește ușor de cel al lui HTC Desire C. Telefonul vine cu suport Beats Audio, suporta doar un singur SIM și dispune de o baterie de 1400 mAh, care se poate scoate.

Nu aș fi surprins că acest model să primească o versiune dual SIM, iar dacă îmi permiteți o speculație, mă aștept ca prețul sau să fie undeva între 150 de euro și 200 de euro. După cum se vede în clip, handsetul suferă de puțin lag, cel puțin imediat după prima bootare. Interfața amintește de un HTC Sense ceva mai vechi, poate versiunea 4.x.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×