HTC Desire 310 Dual-Sim disponibil exclusiv prin intermediul Cosmote România

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.305 ori
<b>HTC Desire 310 Dual-Sim disponibil exclusiv prin intermediul Cosmote România</b>Astăzi, operatorul Cosmote România ne-a adus la cunoștiința prin intermediul unui comunicat de presă faptul că modelul HTC Desire 310 Dual-Sim se poate regăsi în exclusivitate în magazinele partenere la un preț de 749 lei fără conectare....

Astăzi, operatorul Cosmote România ne-a adus la cunoștiința prin intermediul unui comunicat de presă faptul că modelul HTC Desire 310 Dual-Sim se poate regăsi în exclusivitate în magazinele partenere la un preț de 749 lei fără conectare.

HTC Desire 310 dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto de 5 megapixeli cu geo-tagging, sloturi dual-sim și o baterie Li-lon de 2000 mAh.

Acesta este disponibil în toate magazinele Cosmote și Germanos la prețul de 1 leu cu abonamentul Free L pe 24 luni, abonament ce oferă comunicare nelimitată națională, internațională și în rețea, sms-uri naționale în rețea și trafic de date nelimitat (1 GB la viteză maximă) pentru o taxă lunară de 31 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×