Oppo N1 Mini va fi prezentat oficial pe 30 mai

643 ori
<b>Oppo N1 Mini va fi prezentat oficial pe 30 mai</b>Oppo N1 Mini este cel mai nou terminal de tip "mini", care urmează să fie lansat destul de curând. Se pare că Oppo ar fi anunțat pe pagina sa Weibo că produsul va fi prezentat oficial în data de 30 mai, adică vineri. &nbsp; Dacă Oppo N1 se...

Oppo N1 Mini este cel mai nou terminal de tip "mini", care urmează să fie lansat destul de curând. Se pare că Oppo ar fi anunțat pe pagina sa Weibo că produsul va fi prezentat oficial în data de 30 mai, adică vineri.

Dacă Oppo N1 se remarcă printr-o cameră rotativă interesantă și un display uriaș de 5.9 inch cu rezoluție Full HD, dar și un procesor destul de OK, un Snapdragon 600, varianta să mini va mai reduce puțin nivelul acestor dotări. Oppo N1 Mini va fi mai mic și mai ușor decât N1, dar va păstra în mare același design și format. El va oferi suport Bluetooth 4.0, va include o baterie de 2140 mAh, o cameră de 13 megapixeli rotativă și suport pentru conectivitate 4G.

Oppo N1 Mini va fi prezentat oficial pe 30 mai

Terminalul va folosi un display de 5 inch cu rezoluție 720p și mai rămâne să aflăm doar ce memorie internă și RAM vom primi și ce preț va avea acest device. Bănuiesc că handsetul va avea un preț rezonabil, în bună tradiție Oppo și mai speculez că vom primi funcții selfie destul de bune, tipice pentru un telefon asiatic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×