HTC Desire 320 anunțat oficial la nivel european, costă doar 149 de euro

Autor:  | Publicat în:  HTC 933 ori
<b>HTC Desire 320 anunțat oficial la nivel european, costă doar 149 de euro</b>HTC Desire 320 este un alt telefon nou lansat astăzi, dar debutul sau nu are loc la CES 2015, ci în Europa. Terminalul este unul cu preț accesibil și e destinat pieței din Marea Britanie și Germania pentru început. Handsetul costă doar 149 de...

HTC Desire 320 este un alt telefon nou lansat astăzi, dar debutul sau nu are loc la CES 2015, ci în Europa. Terminalul este unul cu preț accesibil și e destinat pieței din Marea Britanie și Germania pentru început. Handsetul costă doar 149 de euro.

Avem de-a face aici cu un model cu dotări modeste, ce includ un procesor quad core MediaTek MT6582M, tactat la 1.3 GHz, plus un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli. Acest device oferă și 8 GB stocare internă, slot microSD cu suport pentru până la 32 GB, iar ca OS avem Android 4.4 KitKat cu HTC Sense aplicat peste. Printre funcțiile specifice HTC incluse aici se număra BlinkFeed și Video Highlights.

în spate regăsim o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, iar acest model nu vine cu suport 4G, în cazul în care vă întrebați. El are o carcasă rotunjită, vine pe alb și gri și mai include și o baterie de 2100 mAh. Rămâne de văzut când și dacă acest model va sosi și la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×