CES 2015: Specificațiile complete ale lui LG G Flex 2 sunt acum dezvăluite; iată cu ce impresionează noul smartphone curbat

Autor:  | Publicat în:  LG 1.152 ori
<b>CES 2015: Specificațiile complete ale lui LG G Flex 2 sunt acum dezvăluite; iată cu ce impresionează noul smartphone curbat</b>în cazul în care vă numărați printre cei care au urmărit evenimentul celor de la LG din cadrul CES 2015, atunci nu ați putut sări cu vederea noul smartphone curbat LG G Flex 2 ce aduce îmbunătățiri la mai toate aspectele la care predecesorul...

în cazul în care vă numărați printre cei care au urmărit evenimentul celor de la LG din cadrul CES 2015, atunci nu ați putut sări cu vederea noul smartphone curbat LG G Flex 2 ce aduce îmbunătățiri la mai toate aspectele la care predecesorul său dezamăgea, vorbind în principal de calitatea ecranului și a materialelor folosite.

Astfel, G Flex 2 ne aduce un display Full HD de 5.5 inch ce este protejat de o sticlă specială dezvoltată de către inginerii LG care teoretic oferă cu până la 20% mai multă rezistență față de modelul din 2014. De asemenea, primim și tehnologia de auto-healing a capacului spate care ne va vindeca zgârieturile în doar 10 secunde la temperatura camerei.

în ceea ce privește pachetul hardware, putem spune că LG G Flex 2 este telefonul momentului, acesta sosind cu un chip octa-core pe 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 de 2.0 GHz, 2 sau 3 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 2 TB și un GPU Adreno 430.

Lista de specificații continuă cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și laser autofocus, un senzor frontal de 2.1 megapixeli, sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și o baterie de 3.000 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă (50% în 40 minute). Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că G Flex 2 cântărește 152 grame, măsoară 149.1 mm în lungime, 75.3 mm în lățime, și 7.1 mm în cel mai subțire punct, respectiv 9.4 mm în zona camerei foto.

Acest terminal va fi disponibil în retail începând de la sfârșitul acestei luni în două variante de culoare: roșu și argintiu. Nu ne rămâne de aflat decât prețul și desigur primele recenzii ale device-ului din afară. Ce impresie v-a făcut G Flex 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×