HTC Desire 816 intră În oferta Vodafone fără mare tam-tam aparent; Există deja o promoție!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.584 ori
<b>HTC Desire 816 intră În oferta Vodafone fără mare tam-tam aparent; Există deja o promoție!</b>După precomenzi aparente de peste 1 milion de unități în China, HTC Desire 816 pare a fi intrat fără tam tam în oferta Vodafone. Această descoperire a fost făcută de către Emil Dragotă, prin intermediul depistării unei oferte speciale de la...

După precomenzi aparente de peste 1 milion de unități în China, HTC Desire 816 pare a fi intrat fără tam tam în oferta Vodafone. Această descoperire a fost făcută de către Emil Dragotă, prin intermediul depistării unei oferte speciale de la MoBuy.

MoBuy a postat pe Facebook o imagine cu o promoție de 20 de euro, care invita clienții să vină în magazinele Vodafone din Băneasa Mall și AFI Palace pentru a primi reducerea la 2 telefoane. Printre cele două se numără și HTC Desire 816, dacă imaginea este corectă. Asta ar însemna că deși Vodafone România nu a anunțat nimic, ei oferă deja handsetul.

Acesta este un telefon pe care am pus mâna la MWC 2014, prin trimisul nostru la fața locului și modelul care va aduce o creștere celor de la HTC în perioada următoare. HTC Desire 816 are aceeași interfață HTC Sense 6.0 ca și HTC One M8 și vine cu un display de 5.5 inch, cu rezoluție 720p, un procesor quad core Snapdragon 400, 1.5 GB RAM și o cameră de 13 MP în spate.

Au există zvonuri că acest handset ar costa undeva pe la 379 de euro și acum așteptăm și vești oficiale de la Vodafone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×