Japan Display prezintă un ecran Quad HD de 5.5 inch care ar putea ajunge pe iPhone 6

1.520 ori
<b>Japan Display prezintă un ecran Quad HD de 5.5 inch care ar putea ajunge pe iPhone 6</b>Se speculează de ceva vreme ca iPhone 6 va avea două versiuni, una de 4.7 inch și una de 5.5/5.7 inch, iar astăzi vedem și un panou candidat la includerea pe următorul handset Apple. Japan Display, unul dintre partenerii companiei din Cupertino a...

Se speculează de ceva vreme ca iPhone 6 va avea două versiuni, una de 4.7 inch și una de 5.5/5.7 inch, iar astăzi vedem și un panou candidat la includerea pe următorul handset Apple. Japan Display, unul dintre partenerii companiei din Cupertino a prezentat un display Quad HD de 5.5 inch care arăta foarte bine.

Acest ecran suportă o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli și are o densitate a pixelilor de 538 ppi. Panoul va intra în producție în curând și ar putea ajunge pe modelul de iPhone care va debuta în septembrie. El se potrivește cu zvonurile despre iPhone 6 la capitolul mărime, rezoluție și programare a producției.

Ne întrebam totuși ce se întâmplă și cu versiunea de 4.7 inch  a lui iPhone 6, de vreme ce ultimele scăpări par a avea numai de-a face cu phabletul Apple. între timp sunt sigur că Japan Display va furniza acest ecran și altor companii, ba chiar va lansa în Japonia propriile telefoane Sharp prin operatorii locali. Remarcați și marginile subțiri ale acestui display și faptul că interfața afișată duce cu gândul la un Xperia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×