HTC Desire Eye, telefonul cu senzor frontal de 13 megapixeli și bliț dual sosește la QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.705 ori
<b>HTC Desire Eye, telefonul cu senzor frontal de 13 megapixeli și bliț dual sosește la QuickMobile.ro</b>în cazul în care sunteți un fan al fotografiilor de tip selfie, aflați că începând de astăzi cei de la QuickMobile.ro vor comercializa smartphone-ul HTC Desire Eye, terminal anunțat chiar luna trecută ce sosește cu o cameră frontală de 13...

în cazul în care sunteți un fan al fotografiilor de tip selfie, aflați că începând de astăzi cei de la QuickMobile.ro vor comercializa smartphone-ul HTC Desire Eye, terminal anunțat chiar luna trecută ce sosește cu o cameră frontală de 13 megapixeli și un bliț dual-tone.

După cum am aflat odată cu lansarea oficială a produslui, Desire Eye dispune de un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și difuzoare stereo BoomSound.

HTC Desire Eye, telefonul cu senzor frontal de 13 megapixeli și bliț dual sosește la QuickMobile.ro

De asemenea, pe lângă senzorul frontal de 13 megapixeli, telefonul ne aduce și un al doilea senzor cu același număr de megapixeli regăsit pe partea din spate. HTC Desire Eye este disponibil la QuickMobile.ro pe albastru sau roșu la un preț de 2.399 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×