HTC dezvăluie 3 noi smartphone-uri Desire pentru piața din China

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.324 ori
<b>HTC dezvăluie 3 noi smartphone-uri Desire pentru piața din China</b>Trei noi terminale ce fac parte din gama Desire au fost lansate de către HTC pentru piața din China. Aceste au 3 lucruri în comun: display de 5 inch, hardware similar și un preț situat în categoria medie. Vorbim despre HTC Desire 7088, HTC Desire...

Trei noi terminale ce fac parte din gama Desire au fost lansate de către HTC pentru piața din China. Aceste au 3 lucruri în comun: display de 5 inch, hardware similar și un preț situat în categoria medie. Vorbim despre HTC Desire 7088, HTC Desire 709d și nu în ultimul rând HTC Desire 7060.

Deși au un design diferit, sub carcasă lucrurile stau cam la fel. Display-ul lor este unul qHD de 5 inch ce dispune de o rezoluție de 540x960 pixeli. De asemenea cele 3 smartphone-uri vin cu procesor quad-core Snapdragon 200 de 1.2 gHz, procesor grafic Adreno 203 și 1 gb RAM.

HTC dezvăluie 3 noi smartphone-uri Desire pentru piața din China

Memoria internă este de 8 gb și dispunem de un slot pentru carduri microSD de până la 64 gb. Telefoanele rulează Android 4.2 JellyBean cu interfața Sense 5, de asemenea toate dispun de o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală cu senzor de 2 megapixeli. Prin lista de specificații mai regăsim o bateri de 2100 mAh, tehnologie BoomSound și difuzoare frontale. Momentan aceste device-uri vor sosi doar pe piața din China și nu se știe dacă vor sosi și în varianta internațională.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×