Tableta LG G Pad 8.3 disponibilă de azi În unele țări, va sosi În curând și la noi

1.758 ori
<b>Tableta LG G Pad 8.3 disponibilă de azi În unele țări, va sosi În curând și la noi</b>Tableta LG G Pad 8.3 este cu siguranță unul dintre device-urile care au făcut furori la IFA 2013, prin formatul său neobișnuit și dotările de calitate, plus designul premium. Ei bine, de astăzi produsul este în magazine, cel puțin în SUA și...

Tableta LG G Pad 8.3 este cu siguranță unul dintre device-urile care au făcut furori la IFA 2013, prin formatul său neobișnuit și dotările de calitate, plus designul premium. Ei bine, de astăzi produsul este în magazine, cel puțin în SUA și alte câteva tari.

Așteptăm în continuare o lansare în țara noastră, dar nu avem detalii în această privință deocamdată. Deocamdată Best Buy oferă terminalul doar online, iar în magazine el va sosi pe 3 noiembrie. E vorba aici despre un device cu ecran IPS de 8.3 inch, cu rezoluție full HD, un procesor quad core  Snapdragon 600 de 1.7 GHz și 2 GB RAM.

Alte dotări includ slot microSD, baterie de 4600 mAh și Android 4.2.2 drept OS. Tableta va dispune și de o cameră de 5 megapixeli și va veni cu faimoasele funcții software specifice LG: QPair, QSlide, Slide Aside, QuickMemo și altele. Prețul lui G Pad 8.3 este de 349.99 în State și la noi mă aștept să vedem terminalul la un preț de 2.000 de lei, dacă îmi permiteți o speculație.

Cu puțin noroc de Crăciun vă costa cât un iPad Mini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×