HTC Edge, smartphone quad-core gata de debut la MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.915 ori
<b>HTC Edge, smartphone quad-core gata de debut la MWC 2012</b>Numărătoarea inversă pentru CES 2012 și MWC a început, iar la MWC 2012 vom participa și noi de la Mobilissimo.ro, transmițând live experiențe hands-on din Barcelona. Printre terminalele pe care le vom putea admira luna viitoare se număra HTC...

Numărătoarea inversă pentru CES 2012 și MWC a început, iar la MWC 2012 vom participa și noi de la Mobilissimo.ro, transmițând live experiențe hands-on din Barcelona. Printre terminalele pe care le vom putea admira luna viitoare se număra HTC Edge, un posibil prim handset quad core despre care s-a tot vorbit la finalul anului trecut.

Acest smartphone este așteptat să sosească pe piața în primăvară, iar imaginea de mai sus a ajuns pe web cu câteva luni în urmă, după o scurgere de informații. Analiștii de la JPMorgan Chase au o teorie, conform caria HTC va prezenta modelul Edge la MWC 2012 și probabil că vor sări cu acest produs peste CES, care începe saptamana viitoare. Producătorul asiatic va participa totuși la showul din Las Vegas, unde va prezenta device-uri noi, poate chiar acea tabletă quad core despre care am auzit vorbindu-se, dar nu și telefonul Edge.

Nu doar un CPU interesant ne va oferi acest nou venit, de la care așteptăm și un display S-LCD 2 720p cu diagonală de 4.7 inch, o cameră de 8 megapixeli performanta și o cameră frontală cu suport pentru captura 720p. Cel puțin 1 GB RAM și memorie internă de 16 GB sunt ultimele date ale problemei pentru Edge și poate că îl vom vedea însoțit de un alt model quad core, cum ar fi HTC Zeta, um alt subiect de zvonuri în 2011. Rețineți că MWC 2012 debutează pe 27 februarie în Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×