Lovitură nucleară pentru Apple?! Google obține un brevet prețios pentru "computerul telefon" de la IBM!

1.696 ori
<b>Lovitură nucleară pentru Apple?! Google obține un brevet prețios pentru "computerul telefon" de la IBM!</b>Mai țineți minte când Steve Jobs amenința cu războiul termonuclear terminalele Android? Ei bine, acum Google are cu ce riposta și dacă brevetele Motorola nu erau de ajuns, acum gigantul motoarelor de căutare are în portofoliu și numeroase...

Mai țineți minte când Steve Jobs amenința cu războiul termonuclear terminalele Android? Ei bine, acum Google are cu ce riposta și dacă brevetele Motorola nu erau de ajuns, acum gigantul motoarelor de căutare are în portofoliu și numeroase brevete de la IBM, printre care și cel pentru "computerul telefon", datând din 1987.

Google a obținut nu mai puțin de 188 de brevete, cu alte 29 în așteptare pentru a fi transferate. Evident, având în vedere vechimea documentelor care descriu "computerul telefon", conceptul este foarte vag. La acea vreme se detalia un computer de mici dimensiuni, cu un consum scăzut de energie și integrat într-un handset wireless cu rază scurtă de acțiune. Nici măcar nu este menționat Internetul în aceste documente, deși o rețea wireless este prezentată în detaliu.

Printre brevetele transferate de IBM la Google se numără și câteva zeci care se aplică serverelor, videoconferintelor, instant messaging-ului și în multe alte segmente. în orice caz nu ar trebui să vă impacientați, deoarece Apple nu are motive de îngrijorare. La urma urmei, IBM nu a scos vreun dolar din acest brevet, deși l-a avut în portofoliu timp de mai bine de 20 de ani, dar poate că Google îl va îmbina cu alte documente și va reiesi că ei au inventat de fapt... roata telecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×