HTC este scoasă din top 50 la bursa de acţiuni din Taiwan (FTSE TWSE) în avanpremiera lansării unui nou telefon

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.134 ori
<b>HTC este scoasă din top 50 la bursa de acţiuni din Taiwan (FTSE TWSE) în avanpremiera lansării unui nou telefon</b>HTC Corp a fost scoasă de la bursă de acţiuni din Taiwan (FTSE TWSE), sau cel puţin din top 50 companii listate, după realizarea unei recenzii trimestriale. Această mutare vine cu c&acirc;teva ore &icirc;nainte că HTC să anunţe un nou telefon, un...

HTC Corp a fost scoasă de la bursă de acţiuni din Taiwan (FTSE TWSE), sau cel puţin din top 50 companii listate, după realizarea unei recenzii trimestriale. Această mutare vine cu câteva ore înainte că HTC să anunţe un nou telefon, un teaser de acum câteva zile promiţând un handset arătos pentru dată de 6 septembrie.

Fie că e vorba de HTC One A9/Aero sau nu, vestea delistarii de la bursă e una proastă pentru compania asiatică. Poziţia HTC în top 50 a fost luată de un producător de textile, iar ajustarea indicilor bursieri va avea loc pe 21 septembrie. Analiştii afirmă că această decizie a fost luată în urmă scăderilor de valoare ale acţiunilor HTC în sesiunile recente de tranzacţionare.

În prima jumătate a anului HTC a înregistrat pierderi de 0.30 dolari per acţiune, iar predicţiile arată că încă 50% pe atât se va mai pierde în trimestrul 3. Valoarea acţiunilor HTC a scăzut cu 66.5% în acest an, pe fondul lipsei de inspiraţie a producătorului seriei One şi a unui flagship dezamăgitor. HTC rămâne în indexul celor 100 de mari companii de la FTSE şi aşteptăm să vedem şi efectele produse de lansarea smartphone-ului de azi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×