IFA 2015: Lenovo Yoga Tab 3 10 inch hands-on - tableta midrange cu camera rotativă şi baterie generoasă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.434 ori
<b>IFA 2015: Lenovo Yoga Tab 3 10 inch hands-on - tableta midrange cu camera rotativă şi baterie generoasă (Video)</b>&nbsp; Tabletele Yoga de la Lenovo ne-au intrigat &icirc;ntotdeauna, prin formatul lor inedit şi preţul accesibil. Evident că şi noua generaţie Lenovo Yoga Tab 3 continuă tradiţia, iar un astfel de model prezentat la IFA primeşte un hands on...

Tabletele Yoga de la Lenovo ne-au intrigat întotdeauna, prin formatul lor inedit şi preţul accesibil. Evident că şi noua generaţieLenovo Yoga Tab 3 continuă tradiţia, iar un astfel de model prezentat la IFA primeşte un hands on Mobilissimo.ro în clipul de mai jos.

Se remarcă din start aici camera rotativă, care poate deveni atât camera principală, cât şi camera selfie, rotindu-se la 180 de grade. Lenovo promite 18 ore de funcţionare pentru acest terminal şi păstrează designul trademark cu acel cilindru în zona inferioară, plus un kickstand unic în spate, pe care îl vedeţi prezentat în clipul hands on. Terminalul aduce şi tehnologia Dolby Atmos, pentru o acustică de excepţie.

Lenovo Yoga Tab 3 10

Lenovo Yoga Tab 3 10 suportă o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, are un procesor Qualcomm quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi 16 GB stocare. Produsul va sosi de lună viitoare în magazine, urmând a costa 299 de euro în versiunea pe care o vedeţi, sau 199 de euro în varianta de 8 inch.

IFA 2015: Lenovo Yoga Tab 3 10 inch hands on - tableta midrange cu camera rotativă şi baterie generoasă (Video)

​Ne-am aflat in prima linie a lansarilor IFA 2015 prin amabilitatea Quickmobile.ro, cu suport logistic si entuziasm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×