HTC Exodus 1 începe să se vândă la sume rezonabile; Costă 0.15 Bitcoin ~ 475 euro

2.028 ori
<b>HTC Exodus 1 începe să se vândă la sume rezonabile; Costă 0.15 Bitcoin ~ 475 euro</b>De astăzi a început să fie disponibil la vânzare și smartphone-ul HTC Exodus 1, unul dintre primele telefoane bazate pe Blockchain din lume. în mod interesant, prețul este relativ acceptabil, asta pentru că se vinde doar în monedă virtuală

La câteva zile după ce începea să se vândă Finney, telefonul bazat pe Blockchain al celor de la Sirin Labs, a început să fie disponibil şi HTC Exodus 1. Şi acesta este un device bazat pe tehnologie cripto şi servind ca portofel pentru criptomonede. Avem detalii despre preţ mai jos.

Deținătorii de Bitcoin, Ethereum şi Litecoin vor putea cumpăra un HTC Exodus 1 la preţul de 0.15 BTC, sau 4.78 ETH sau 19.84 LTC. În bani reali înseamnă în jur de 570, 440 sau 580 de dolari. Asta îmi aminteşte de bancul acela legat de Bitcoin:

Tată dă şi mie bani să îmi iau ţigări.
Sigur fiule, de cât ai nevoie?
Păi am nevoie de 0.01 Bitcoin să iau un pachet de ţigări.
Cât?
Nu ai auzit? Am nevoie de 0.2 Bitcoin să iau ţigări, că un pachet costă 2 Bitcoin.
Bine fiule ia 1000 de Bitcoin să iei pachetul ăla de 0.006 Bitcoin.

Nu e cel mai bun banc din lume, dar arată cât de volatilă e moneda în ultima vreme. Revenind la HTC Exodus, chiar dacă livrările ar fi început deja şi produsele se află pe drum, încă nu avem poze oficiale cu terminalul pe site-ul oficial HTC. Ce e drept lumea e mai mult interesantă de portofelul Zion ultra securizat şi de intimitatea garantată a utilizatorului.

Aflăm şi că în cutia acestui telefon se află un încărcător Quick Charge 3.0, cablu USB Type-C, o husă Clear Case HTC şi o pereche de căşti USonic. Terminalul are la bord un procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB stocare şi un ecran de 6 inch. În spate se află o cameră duală cu senzori de 12 MP + 16 MP, iar la interior avem o baterie de 3500 mAh.

Aşteptăm şi primele recenzii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×