LG G7 Fit ajunge la vânzare din această săptămână, inclusiv pe plan european

1.320 ori
<b>LG G7 Fit ajunge la vânzare din această săptămână, inclusiv pe plan european</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin cei de la LG au anunțat și lansarea smartphone-urilor LG G7 One, respectiv LG G7 Fit. În vreme ce debutul comercial al modelului One se lasă așteptat, descoperim că varianta Fit este gata

Târgul IFA din luna septembrie a acestui an ne-a adus printre altele și lansarea smartphone-urilor LG G7 One (cu Android One la bord), respectiv LG G7 Fit. În vreme ce debutul comercial al modelului One din acest duo se lasă așteptat, aflăm că cealaltă variantă de G7 și anume Fit se pregătește de sosirea în magazine la nivel global încă din această săptămână.

LG G7 Fit

Va sosi în regiuni precum Europa, America Latină, Asia, Africa, dar și Orientul Mijlociu. Telefonul în sine este un soi de versiune Lite a lui G7 ThinQ, sosind cu un design similar. Păstrează ecranul de 6.1 inch cu decupaj în zona superioară și rezoluție generoasă de 3120 x 1440 pixeli, dar în spate camera duală este înlocuită de un singur senzor de 16 mpx capabil de captură 4K.

Avem și baterie de 3000 mAh, cameră selfie de 8 mpx și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 821. Nu lipsește portul USB-C, jack-ul audio 3.5 mm și nici certificarea IP68, respectiv cea MIL-STD-810G. Așteptăm listarea telefonului la vânzare pe plan european pentru a afla și sumele pentru care poate fi achiziționat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×