Motorola lucreaza la urmatorul Google Phone (Nexus 2?)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.859 ori
<b>Motorola lucreaza la urmatorul Google Phone (Nexus 2?)</b>Motorola tocmai a confirmat ca lucreaza in parteneriat cu Google la un smartphone ce poarta brandingul gigantului motoarelor de cautare. In vreme ce anunta cifrele oficiale cu privire la performantele sale financiare, CEO-ul Moto, Sanjay Jha a descris...

Motorola tocmai a confirmat ca lucreaza in parteneriat cu Google la un smartphone ce poarta brandingul gigantului motoarelor de cautare. In vreme ce anunta cifrele oficiale cu privire la performantele sale financiare, CEO-ul Moto, Sanjay Jha a descris planurile companiei astfel "crearea unui terminal pentru consumatorul de rand, in parteneriat cu Google".

E foarte posibil ca noul handset sa fie urmasul lui Google Nexus One si astfel s-ar adeveri zvonurile care afirma ca Nexus Two si urmatorul Motorola Droid sunt unul si acelasi model. Alte speculatii dau drept sigur numele Motorola Shadow pentru noul telefon, desi ne este greu sa credem ca Google va renunta la brandingul Nexus.

Un motiv in plus sa credem in colaborarea Moto-Google este faptul ca bossul Motorola a fost prezent pe scena la momentul lansarii lui Nexus One. Daca sunteti curiosi in legatura cu rezultatele fiscale ale producatorului american de telefoane, aflati ca Moto a vandut 12 milioane de handseturi in ultimul trimestru, dintre care 2 milioane au fost smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×