HTC În derivă...

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.590 ori
<b>HTC În derivă...</b>Deși personal consider că este loc de succes și revenire pentru HTC, se pare că Bloomberg nu are predicții prea roz pentru compania taiwaneză, comparând-o cu BlackBerry. &nbsp; După cum probabil știți deja, a fost anunțat&nbsp;la final de...

Deși personal consider că este loc de succes și revenire pentru HTC, se pare că Bloomberg nu are predicții prea roz pentru compania taiwaneză, comparând-o cu BlackBerry.

După cum probabil știți deja, a fost anunțat la final de septembrie că BlackBerry va fi cumpărată  de un fond de investiții contra sumei de 4.7 miliarde de dolari. în acest moment compania HTC este evaluată la 3.8 miliarde de dolari, față de cele 37 de miliarde în momentul său de glorie. Compania a pierdut 90% din valoarea de piață din 2011 până astăzi, iar cel mai scăzut punct al valorii acțiunilor sale a fost atins pe 9 septembrie 2013.

în iulie HTC a prezis o scădere de vânzări pentru al optulea trimestru consecutiv, pe măsură ce produsele Samsung și Apple devin tot mai greu de întrecut. HTC pare a urma același drum ca Nokia și BlackBerry, dar rămâne în continuare o companie scumpă pentru achiziționare sau fuziune. Cota de piață în zona smartphone este de doar 2.8% pentru HTC, sau mai bine zis era în trimestrul 2 al acestui an, față de 5.8% anul trecut.

Credeți că mai este loc de revenire pentru compania care a oferit pieței atractivul model One?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×