Top 10 jocuri Android și iOS lansate În această toamnă: Angry Birds Star Wars II, FIFA 14, Infinity Blade III (Editorial)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 4.029 ori
<b>Top 10 jocuri Android și iOS lansate În această toamnă: Angry Birds Star Wars II, FIFA 14, Infinity Blade III (Editorial)</b>Toamna se număra lansările și după o lună septembrie plină ochi de device-uri noi, ne îndreptăm către luna lui Halloween, luna dovlecilor a economiilor pentru Black Friday. Până atunci hai să vedem ce jocuri s-au mai lansat pe Android, iOS și...

Toamna se număra lansările și după o lună septembrie plină ochi de device-uri noi, ne îndreptăm către luna lui Halloween, luna dovlecilor a economiilor pentru Black Friday. Până atunci hai să vedem ce jocuri s-au mai lansat pe Android, iOS și de ce nu, chiar și Windows Phone.

10) Worms 3

în cazul în care celelalte jocuri Worms nu erau de ajuns, acum avem și Worms 3 disponibil pe iOS. Jocul costă 5 dolari și a sosit la final de august în App Store, oferind experienta clasică de strategie turn based amuzantă. Este păstrată grafică 2D și armele nebunești și beneficiem de moduri precum campanie, quick match, multiplayer online și local. Worms 3 aduce o schimbare de control implementând un thumbstick virtual. Grafică arata puțin mai bine decât în titlul precedent și acest joc este disponibil exclusiv pe iOS.

9) Sonic Dash

E drept că acest joc nu a fost lansat chiar în toamna, dar actualizările aduse în ultimele săptămâni au făcut acest titlu și mai atractiv. E vorba despre un endless runner cu faimosul arici albastru Sonic în prim plan, iar Sonic Dash este un must play pentru nostalgicii epocii Sega. în plus, jocul este disponibil gratuit și include și personajele celebre din universul Sonic, cu bonus Shadow. Dash nu are nivele propriu zise, ci este un endless runner pursânge, în care trebuie să rezistați cât mai mult. Veți aduna inele de aur, veți evita capcane și inamici și veți juca cu Tails, Knuckles sau Amy, folosind și powerupuri.

Sonic Dash

8) Riddick the Merc Files

Acest joc costă 3 dolari și vine drept companion pentru noul film Riddick cu Vin Diesel. Vă veți lupta din nou cu extratereștri pe o planetă îndepărtată, dar în mod bizar acest joc este unul stealth de strategie și nu unul de acțiune. Aveți 3 moduri de joc: Escape pentru a ajunge la finalul nivelului cât mai rapid, Fetch pentru a obține un obiect în timp util și Takedown, care are ca scop uciderea unor gărzi în nivel în vreme ce evitați alte gărzi. Controlul e de tip pinch, zoom îs țap, folosind un alt deget pentru a roti camera.

Riddick the Merc Files

7) Where's My Water 2

în mod interesant, Where's My Water 2 de la Disney s-a lansat întâi pe Windows Phone 8 și apoi pe alte platforme. Mobilissimo.ro a realizat deja un review pentru Where's My Water, un joc de tip puzzle, avându-l ca protagonist pe Swampy, un aligator amuzant care are și o serie de desene animate la TV. Where's my Water 2 este disponibil gratuit și ideea este duceți apa din punctul A în punctul B, făcând swipe pe ecran pentru a înlătura obstacolele. De aceasta va trebui să evitați rățuștele de pe ecran și nu să le adunați.

Where's My Water 2

6) Angry Birds Star Wars II

Acest joc a primit deja review de la Mobilissimo.ro și îl găsiți pe YouTube. E vorba despre cel mai nou titlu de la Rovio, Angry Birds Star Wars II. El costă 99 de cenți și va permite acum să jucați și cu Imperiul, nu doar cu Rebelii. Veți putea controla porci, nu doar păsări și veți avea acces la numeroase noi personaje din Star Wars, de la Darth Maul la Yoda, până la Prințesa Leia și un mic Darth Vader pus pe scandal. Jocul oferă 120 de nivele și interacționează cu o serie de figurine pe care le veți putea colecționa.

Angry Birds Star Wars II

5) Infinity Blade 3

Infinity Blade 3 a sosit pentru posesorii de terminale iOS odată cu iOS 7. Acesta este un action RPG cu grafică high end și un preț de 7 dolari. El folosește un sistem de gamelay turn based. Aveți la dispoziție 5 acte de jucat, cu două personaje: Siris și Isa. Acest titlu include zeci de arme, armuri, scuturi, bijuterii, inele și puteri speciale și vrăji. Bătălia se desfășoară cu ajutorul gesturilor swipe, cu care veți para, veți evita lovituri și veți ataca inamicii. Un titlu foarte apreciat pentru grafică și poveste, Infinity Blade 3 împinge performanțele terminalelor iOS 7 la maxim.

Infinity Blade 3

4) FIFA 14

FIFA 14 a sosit pe terminalele mobile cu doar câteva zile în urmă și e disponibil gratuit pe Android și iOS, deși trebuie să plătiți 3 euro pentru a accesa modul Kickoff și a juca cu orice echipă doriți și nu cu cele impuse. Acest joc implementează un sistem de control prin gesturi ca țap sau swipe, dar probabil îl veți prefera pe cel clasic. Toate echipele sunt aduse la zi, iar melodiile incluse în acest titlu aparțin unor formații indie la modă. Grafică nu arată deloc rău în acest titlu, iar gameplay-ul este rapid și nu foarte îndepărtat de cel oferit pe console.

FIFA 14

3) Call of Duty Strike Team

și Call of Duty Strike Team a primit review la Mobilissimo.ro, fiind testat pe iPad Mini. Produs de Blast Furnace și publicat de Activision, acest joc costă 7 dolari și este un FPS cu elemente tactice, care va duce în diferite regiuni ale globului, de la Afganistan la Antarctica sau Hong Kong. Veți putea lucra în echipa și vedea acțiunea de deasupra cu ajutorul unei drone, sau să jucați FPS-ul clasic, cu headshoturi, snipere și tras de după cover. Veți putea controla și un tanc sau elicopter și accesă și misiuni de tip Survival. Din păcate nu avem la dispoziție și multiplayer.

Call of Duty Strike Team

2) Shadowrun Returns

Shadowrun Returns e un RPG cyberpunk, lansat cu câteva zile în urmă la prețul de 10 dolari. El este disponibil pe iOS și Android și e inspirat dintr-un joc popular de pe Steam. Shadowrun Returns e un RPG tradițional turn based, dar unul cu control touch de această dată. Veți ghida o echpa de personaje într-un univers întunecat, în care veți combina tehnologie futuristă cu magie. Acesta este totuși un RPG, deci aveți la dispoziție sute de itemuri, numeroase clase de personaje și upgrade-uri de abilități. Jocul este creat mai degrabă pentru tablete decât pentru telefoane, interfața fiind destinată unui ecran mai mare. 350 de arme, vrăji și abilități vă stau la dispoziție și 12 ore de gameplay.

Shadowrun Returns

1) Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 este cel mai așteptat shooter pentru terminale mobile din acest an și zic asta cu mâna pe inimă. Cred că nici măcar un Modern Combat sau un NOVĂ nu are atâtea persoane interesate precum acest joc. El atrage prin simplul fapt că predecesorul a fost un hit, dar și pentru acest joc va fi cel mai probabil un benchmark pentru terminale ca și primul Dead Trigger. Cei care au avut ocazia să vadă un demo al acestui titlu au comparat grafică sa pe un device cu CPU Tegra 4 cu cea a titlurilor de pe Xbox 360 și PS3. Jocul sosește pe 23 octombrie și e bazat pe engine-ul Unity. Vestea bună e că va fi gratuit!

Dead Trigger 2

E interesant că ne apropiem de ultimul trimestru și nu am văzut nici urmă de potențiale blockbustere precum un nou NFS pentru mobile, Modern Combat 5 sau NOVA 3. Poate că producătorii așteaptă lansarea lui Nexus 5 sau a noilor iPad-uri...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×