Chrome pentru Android este actualizat, primește noi gesturi pentru control

1.351 ori
<b>Chrome pentru Android este actualizat, primește noi gesturi pentru control</b>Chrome a primit o actualizare lin acest început de octombrie, atât în versiunea desktop, cât și în cea pentru Android. Varianta desktop va permite căutarea după imagini cu ajutorul clickului dreapta. între timp versiunea Android primește noi...

Chrome a primit o actualizare lin acest început de octombrie, atât în versiunea desktop, cât și în cea pentru Android. Varianta desktop va permite căutarea după imagini cu ajutorul clickului dreapta. între timp versiunea Android primește noi funcții în ceea ce privește gesturile.

Printre acestea se număra posibilitatea de a face swipe orizontal în zona toolbar pentru a trece de la un tab la altul sau să faceți swipe vertical din toolbar pentru a intra în meniul tab switcher. Din zona de meniuri veți face swipe în jos pentru a deschide meniul și a selecta un item dorit fără a fi nevoie să ridicați degetul de pe ecran.

Aceste funcții din aplicații pentru Android au fost de fapt implementate pe versiunea Chrome Beta de mai bine de o lună, iar acum le primim în varianta finală. Ca de obicei acest nou release aduce și obișnuitele bug fix-uri și optimizări de performanță. Puteți descărca noul Chrome pentru Android de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×