HTC One X are parte de precomenzi mari deja, afirmă un oficial al producătorului asiatic

1.555 ori
<b>HTC One X are parte de precomenzi mari deja, afirmă un oficial al producătorului asiatic</b>Se tot vorbește în ultima vreme de lansarea lui HTC One X și de cele două versiuni ale sale, cea cu CPU quad core Tegra și cea dual core cu Sanpdragon S4. Ei bine, aflați că HTC One X ar urma să ajungă și la noi în aprilie și deja se anunță...

Se tot vorbește în ultima vreme de lansarea lui HTC One X și de cele două versiuni ale sale, cea cu CPU quad core Tegra și cea dual core cu Sanpdragon S4. Ei bine, aflați că HTC One X ar urma să ajungă și la noi în aprilie și deja se anunță precomenzi mari la nivel mondial, conform unui oficial HTC.

în timpul prezentării oficiale a telefonului în varianta cu CPU quad core în Asia, Jack Tung, președinte HTC North Asia a declarat că acest device va fi un generator puternic de venituri, poate cel mai mare. La această oră handsetul cu ecran HD de 4.7 inch și camera de 8 megapixeli cu tehnologie ImageSense se poate comanda de pe Amazon, Expansys și Vodafone, plus O2 în Marea Britanie. Debutul european în magazine va avea loc pe 5 aprilie, privilegiații fiind ca de obicei britanicii.

Rețineți că americanii vor avea parte de un HTC One X cu CPU dual core și LTE la bord, care în ultimele teste benchmark a înfrânt device-uri cu procesor Tegra 3 precum Transformer Prime. Același One X a scos și punctaj dublu față de Galaxy Nexus, deci vă dați seama cât de mari sunt așteptările de la acest terminal. Am remarcat și în comentariile de pe Mobilissimo.ro mulți entuziaști ai seriei One, care deja se anunță cumpărători de One X. Sunt curios ce motive au aceștia și pentru asta le stă la dispoziție secțiunea Comentarii de mai jos.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×