HTC înregistrează încă un record negativ; veniturile din 2016 au fost cu 35% mai mici decât cele obținute cu un an în urmă

1.315 ori
<b>HTC înregistrează încă un record negativ; veniturile din 2016 au fost cu 35% mai mici decât cele obținute cu un an în urmă</b>Deși ne mai despart doar câteva zile până la evenimentul HTC unde am putea asista la debutul smartphone-urilor ce vor aduce compania din nou pe linia de plutire, aflăm astăzi că anul 2016 a fost un an cu adevărat dificil pentru această firmă. Se obține

Prin intermediul unui nou raport emis de către publicația DigiTimes, aflăm astăzi că HTC și-a adăugat încă un record negativ în portofoliu. Mai precis, descoperim faptul că în 2016 firma taiwaneză a obținut venituri cu 35% mai mici față de anul precedent, venituri ce au ajuns la cel mai jos nivel din ultimii 11 ani.

Cifrele pentru întreg anul 2016 indică venituri în valoare totală de 2.4 miliarde de dolari, asta în situația în care la finalul anului 2011 compania înregistra venituri de 14.5 miliarde de dolari. De asemenea, aflăm că în trimestrul 4 din 2016, taiwanezii au îregistrat venituri în valoare de 690 milioane de dolari, sumă similară cu cea obținută și în trimestrul 3.

Rămâne de văzut cum se va prezenta situația financiară a celor de la HTC în perioada următoare când pe piață vor ajunge smartphone-uri cu adevărat interesante, precum acel model Ocean care ne va oferi o metodă inedită de interacțiune bazată pe gesturi touch realizate pe rama device-ului. 

Vă amintim că taiwanezii au programat un eveniment de presă pe data de 12 ianuarie, conferință unde ar putea debuta și acest terminal de care am vorbit în rândurile de mai sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×