HTC va înregistra o revenire a profitului din această lună, ar pregati un produs VR mobil pentru final de an

1.623 ori
<b>HTC va înregistra o revenire a profitului din această lună, ar pregati un produs VR mobil pentru final de an</b>Creatorul smartphone-urilor Pixel și Pixel XL s-ar părea că se pregătește de o perioadă ceva mai pozitivă și asta pentru că zvonuri sosite din partea unor surse din industrie indică faptul că HTC va înregistra o revenire a profitului din această lună

HTC se pregăteşte să revină în liga producătorilor smartphone ce obţin profit, încă din această lună. Informaţii de la analişti şi experţi în domeniu arată că firma asiatică va trece pe plus mulţumită livrărilor de telefoane din gama HTC U.

Surse din industrie afirmă că livrările de produse U spre China şi India au început să se facă simţite deja şi urmează debutul în Spania, Germania, Franţa, Canada şi SUA. Luna februarie a adus creatorului lui HTC 10 venituri de 150.36 milioane de dolari, cu 11.2% mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut şi în mare similare cu cele din luna anterioară.

Intervalul martie-aprilie va fi crucial pentru HTC, care va încerca să profite de intervalul liber până se lansează noile flagship-uri Samsung în magazine, dar şi cele Sony şi LG ajung în magazine. Trimestrul 3 va fi unul dur, Apple scoţând colţii prin noile modele iPhone, în vreme ce Huawei şi alte nume mari din China vor oferi o competiţie serioasă la rândul lor.

Aşteptările sunt ca HTC să îşi crească vânzările cu 30% în martie faţă de februarie, altfel nu va fi competitiva în 2017. Un prim produs VR mobil ar fi în cărţi pentru un debut la final de an, declară aceleaşi surse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×