UPDATE: Stick-ul de memorie Elephone EleSecret ce oferă 64 GB de stocare și scanner de amprente costă acum doar 150 lei!

4.357 ori
<b>UPDATE: Stick-ul de memorie Elephone EleSecret ce oferă 64 GB de stocare și scanner de amprente costă acum doar 150 lei!</b>Cu ceva timp în urmă vă prezentam aici și stick-ul de memorie Elephone EleSecret, un mediu de stocare dotat cu scanner de amprente pentru un plus la capitolul securitate. Acesta este subiectul unei campanii speciale Elephone prin care se oferă o reducere

Cu ceva timp în urmă prin intermediul unui articol v-am vorbit și despre stick-ul de memorie Elephone EleSecret, un mediu de stocare ce se remarca prin construcția metalică și printr-un scanner de amprente oferit la pachet. Această metodă de autentificare oferă din start un nivel crescut de securitate și promisiunea că datele noastre nu vor putea fi accesate de către terțe părți în situația în care rătăcim stick-ul sau ne este furat.

Elephone EleSecret

Revenim astăzi asupra acestui dispozitiv tocmai datorită unei oferte speciale despre care Elephone ne informează. Cu ocazia noului an chinezesc, compania Elephone va comercializa acest produs cu o reducere de 50% din data de 9 ianuarie prin intermediul site-ului oficial ce poate fi accesat de aici.

Acest stick de memorie oferă 64 GB de stocare și este compatibil cu device-urile ce rulează Windows, MacOS, Linux și Android. De menționat și faptul că stick-ul poate memora până la 5 amprente separate și că stocul oferit de Elephone va fi unul limitat.

UPDATE: Oferta este live în acest moment și puteți cumpăra stick-ul de memorie pentru numai 34.99 dolari ~ adică 150 lei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×