HTC Lancaster, un nou slider QWERTY dotat cu Android

2.512 ori
<b>HTC Lancaster, un nou slider QWERTY dotat cu Android</b>HTC Lancaster este cel mai nou model dotat cu Android al producatorului taiwanez, el semanand cu Magic, atunci cand este inchis, dar si cu Touch Pro atunci cand il deschideti. AVem de-a face cu un slider QWERTY, care suporta conectivitate triband EDGE,...

HTC Lancaster este cel mai nou model dotat cu Android al producatorului taiwanez, el semanand cu Magic, atunci cand este inchis, dar si cu Touch Pro atunci cand il deschideti.

AVem de-a face cu un slider QWERTY, care suporta conectivitate triband EDGE, HSDPA si AGPS, iar printre dotarile sale se numara o camera de 3 megapixeli cu focus fix, Bluetooth 2.0, slot pentru carduri microSD si o interfata unica specifica serviciilor "social messaging" HTC. Greutatea smartphone-ului Android este de 110 grame, iar el incorporeaza un display QVGA de 2.8 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, o baterie de 1350 mAh si Bluetooth 2.0.

HTC Lancaster va sosi prin operatorul AT&T in vara acestui an, cu suport pentru clienti email POP3/SMTP, USB 2.0, playback MP3 si MPEG4, plus slot pentru carduri de memorie. Se pare ca AT&T a insistat ca interfata standard sa fie folosita pe acest handset, in locul celei bazate pe Google Mobile Services, aspect care ar putea sa nu surada celor de la Google si sa intarzie lansarea telefonului.

[Via: Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×