Google lanseaza browserul Chrome 2

1.726 ori
<b>Google lanseaza browserul Chrome 2</b>Web browserul Google Chrome 2 tocmai a iesit din faza beta si este disponibil pentru download aici, oferind publicului clasica "imbunatatire a vitezei de navigare cu 30%", promisa si de prima versiune. Iata cum functioneaza Chrome 2: Printre modificarile...

Web browserul Google Chrome 2 tocmai a iesit din faza beta si este disponibil pentru download aici, oferind publicului clasica "imbunatatire a vitezei de navigare cu 30%", promisa si de prima versiune. Iata cum functioneaza Chrome 2:

Printre modificarile suferite de browserul Google se numara un Webkit imbunatatit cu o serie de dotari CSS interesante, autocompletarea formularelor, suport pentru zoom full page, imbunatatiri la capitolul verificare a greselilor de scriere si autoscroll. Chrome 2 permite si importarea bookmarkurilor din Google Bookmarks si implementeaza o versiune SafeBrowsing mai rapida si mai sigura.

De asemenea, aflam ca browserul foloseste un engine Javascript V8 updatat, propriul protocol HTTP specific lui Chrome (initial folosea Winhttp.dll, care cauza unele erori) si suporta scripturi experimentale gen Greasemonkey.

[Via: Techblissonline.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×