HTC Lexikon, un terminal Android 2.2 mid-range cu design misterios

1.567 ori
<b>HTC Lexikon, un terminal Android 2.2 mid-range cu design misterios</b>Blogul 911sniper a publicat recent o imagine reprezentativa pentru handsetul HTC Lexikon, caruia tocmai ii aflase specificatiile. Astfel, ceea ce vedeti mai jos este o imagine editata si nu handsetul real, in lipsa unei fotografii scapate pe web a...

Blogul 911sniper a publicat recent o imagine reprezentativa pentru handsetul HTC Lexikon, caruia tocmai ii aflase specificatiile. Astfel, ceea ce vedeti mai jos este o imagine editata si nu handsetul real, in lipsa unei fotografii scapate pe web a telefonului.

In ce priveste lista de specificatii a acestui model Android 2.2, ea poate fi aflata in urmatoarele randuri. Lexikon urmeaza sa debuteze intai in SUA, prin operatorul Verizon si speram sa vedem handsetul si pe Batranul Continent, cat de curand.

  • CPU: 800 MHz
  • Display: 3.8 inchi, WVGA, 480 x 800 pixeli
  • Memorie: 512 MB RAM, 4 GB memorie interna
  • Camera: 5MP
  • Alte functii: tastatura QWERTY, HTC Sense 1.6

Acest model full QWERTY cu Android la bord ar putea lua locul lui Droid Eris in oferta Verizon. Oare isi va pastra terminalul numele de Lexikon sau va fi inca un smartphone Droid?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×