BlackBerry Storm 3, primul model RIM 4G fotografiat in premiera

1.557 ori
<b>BlackBerry Storm 3, primul model RIM 4G fotografiat in premiera</b>Ne-am fi asteptat ca RIM sa renunte la handseturile bazate strict pe touchscreen dupa lansarea lui Torch 9800, care combina un display touch cu o tastatura QWERTY. Totusi producatorul canadian de BlackBerry-uri pare a pregati un nou membru al seriei...

Ne-am fi asteptat ca RIM sa renunte la handseturile bazate strict pe touchscreen dupa lansarea lui Torch 9800, care combina un display touch cu o tastatura QWERTY. Totusi producatorul canadian de BlackBerry-uri pare a pregati un nou membru al seriei Storm, care a fost recent descoperit pe web sub forma unei imagini. Iata-l pe BlackBerry Storm 3:

Din cate stim pana acum, BlackBerry Storm 3 9570 va rula BlackBerry 6 OS si va folosi noul browser WebKit. Nu putem garanta ca imaginea de mai sus este autentica, dar daca este cazul, acest terminal va fi un rival direct pentru iPhone 4 si noile modele Android. Smartphone-ul ar putea sosi cu un procesor de 1 GHz si suport pentru conectivitate 4G LTE prin operatorul Verizon.

In plus, BlackBerry Storm 3 poate include functia de hotspot mobil WiFi, iar speculatiile afirma ca display-ul pe care il vedeti in imagine are o diagonala de 3.7 inchi. Evolutia este destul de impresionanta, in comparatie cu cei 3.2 inchi ai lui Storm 2. In partea din spate a lui Storm 3 se va afla o camera de 5 megapixeli, iar lansarea acestui model ar trebui sa aiba loc catre finalul acestui an.

Va fi Storm 3 un succes, spre deosebire de modelul Torch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×